Sömnlöst

Har inte sovit ett dugg i natt. Nu sitter jag och försöker spela in ett poddavsnitt. Sov överdrivet mycket igår natt dock, så det är väl därför jag inte kan sova i natt.

Poddavsnitten är roliga att spela in. Det är verkligen något jag gillar, till skillnad från att skapa Youtube-videos... Jag vet inte, men jag har aldrig gillat hur jag ser ut i videos, men jag gillar hur min röst låter! Så det känns mer naturligt med en podd en en youtube-kanal för mig. Men ska försöka blåsa liv i kanalen med ändå.

Nu ska jag snart meditera och dricka upp mitt kaffe. Klockan är några minuter i sju, men min dag har redan startat trots att det är söndag.

Har börjat spela in avsnitten mer från mobilen nu när jag har en bättre mobil. Jag har nämligen skaffat en Samsung Galaxy Z Flip 4 och mikrofon kan man koppla till den på ett helt annat sätt än den mobil jag hade tidigare. Så ljudet låter typ lika bra som när jag spelar in i ipad eller dator.

xx

Trix


Publicerad 06:52

2 Oct 2022

In English

English info coming soon!


Tricia, 30 år. Hon/henne/hennes. Queer kvinna. Multi-konstnär.

En blogg om mitt liv som autistisk och som höjer medvetenheten om trauma, dissociativ identitetstörning och psykisk hälsa och ohälsa.

Jag gillar även filosofi, teologi, psykologi, neurovetenskap, musikteori samt är en frilansande konstnär och skribent.

Jag är även på Youtube, samt även släppt musik och böcker under mitt internetnamn Trix Joyce. Dock är dessa på Engelska.


  • Kommer snart
  • Kommer snart
  • Kommer snart