Min dag: en mini-vlogg

Jag gillar verkligen tiktok. Det är mitt safe place. Särskilt eftersom jag kan uttrycka mig mer där eftersom mina allra närmaste anhöriga inte följer mig. Jag har inte berättat att jag har tiktok för dem ens. Inte för att jag på nåt sätt snackar "skit" om någon, men ibland kan det va skönt att ha sitt eget space där bara främlingar ser vem man är. Dessutom har jag märkt att stämningen generellt är mycket trevligare på tiktok än på youtube när man postar saker, av någon konstig anledning.

Har bestämt mig för att posta mina tiktok-videor här då och då. För ibland gör jag riktiga mästerverk (typ) och de kan glömmas bort i mängden av allt annat i mitt flöde. Men då lite kontext finns här på bloggen ibland så kan det va lite roligt att illustrera det hela med en liten video.

Jag funderar även på om jag ens vill hålla på med youtube eller inte just nu, by the way. Jag vet inte, men algoritmen är inte schysst där. Jag får så lite respons på det jag gör så känns nästan inte värt det. Kanske jag har min youtube för typ enstaka längre videos som inte passar på tiktok, men att jag har tiktok som huvud-plattform... För det är verkligen inte roligt att lägga ner tid på innehåll som nästan ingen ser ändå... Jag menar, jag syns faktiskt på tiktok för det verkas som den algoritmen funkar på ett annat sätt, eller ja, är upplagd på ett sätt som gör det lättare att synas.

@tricia.ji Mini-vlogg • Två dagar i mitt liv (igår och idag). #autism #autistisk #kristendom #teologi #teolog #hedendom #häxkonst #andligt #rollspel #författarepåtiktok #vlogg #funktionsvariation #psykiskohälsa #högskolestudent ♬ Stargazing - Official Sound Studio

22 Mar 2023

In English

English info coming soon!


Tricia, 30 år. Hon/henne/hennes. Queer kvinna. Multi-konstnär.

En blogg om mitt liv som autistisk och som höjer medvetenheten om trauma, dissociativ identitetstörning och psykisk hälsa och ohälsa.

Jag gillar även filosofi, teologi, psykologi, neurovetenskap, musikteori samt är en frilansande konstnär och skribent.

Jag är även på Youtube, samt även släppt musik och böcker under mitt internetnamn Trix Joyce. Dock är dessa på Engelska.


  • Kommer snart
  • Kommer snart
  • Kommer snart