Magiskt och förbättrat

Idag är helt klart en bättre dag. Jag känner mig mycket bättre än jag kände mig igår. Jag vaknade med en mycket lättare känsla inombords och det kändes nästan magiskt. Jag tror jag ska fokusera mer på min andlighet och min magiska sida idag, för det känns inuti som det är en sådan dag.

Jag sitter här med mina tarotkort bredvid mig. Det var längesen jag använde dem. Den senaste tiden har jag bara orkat läsa andliga böcker men inte orkat göra något i praktiken. Jag tittar just nu på min hög av böcker bredvid mig, som jag håller på med. Ibland räcker det att bara vara mitt i allt som sker och inte göra så mycket aktivt.

Jag läser just nu böckerna "The Altar Within" av Juliet Diaz och "Of Blood And Bones" av Kate Freuler. Det är två riktigt bra böcker på engelska som handlar om häxkonst och att nå sitt högre jag samt att jobba med Shadow Work och det som känns svårt ibland. Jag uppskattar när det är nymåne (the dark moon) och känner att det är den mest magiska tiden under månfaserna eftersom jag dras till det lite mörkare och dessutom så föddes jag när det var nymåne.

Kaffe dricker jag nu, det är gott att bara sitta här och njuta av dagen. Boendestöd har just vart här och vi plockade och städade undan lite, men annars har jag mest tänkt ta det lugnt idag. Jag har en "selfcare-dag" nämligen, dvs jag tar hand om mig själv lite extra idag.

Jag tänkte även fortsätta det sista på podd-inspelningen idag och redigera det sista inför släppet av avsnitt 2 imorgon. Sen blir det nog att dra iväg en sväng till socialpsykiatrin idag med och träffa lite vänner och folk som går där. Alltid bra med en social plats.

xx Tricia.


Publicerad 12:30

20 Mar 2023

In English

English info coming soon!


Tricia, 30 år. Hon/henne/hennes. Queer kvinna. Multi-konstnär.

En blogg om mitt liv som autistisk och som höjer medvetenheten om trauma, dissociativ identitetstörning och psykisk hälsa och ohälsa.

Jag gillar även filosofi, teologi, psykologi, neurovetenskap, musikteori samt är en frilansande konstnär och skribent.

Jag är även på Youtube, samt även släppt musik och böcker under mitt internetnamn Trix Joyce. Dock är dessa på Engelska.


  • Kommer snart
  • Kommer snart
  • Kommer snart