Bloggen och hemsidan startas om på nytt!

Denna hemsida och blogg genomgår nu en totalrenovering, och jag har valt att byta namn på sidan från Dissociatrix till Autistiskt, för att det ska matcha min nya podd som jag startat som heter just "Autistiskt".

Podden Vardagspsyke är nedlagd, men jag har startat upp denna nya podd istället för att ersätta den. Därför vill jag givetvis göra denna blogg helt ny med, eller liksom starta om den för att passa mitt varumärke online.

Jag är numera mer aktiv på Tiktok (svenska) och min engelska Youtube-kanal som heter "Madame Ravenly" och har därför lagt ner gamla kanalen som hette Dissociatrix. Detta är för att jag vill fokusera mer på livsstil och andlighet och inte på bara min DID-diagnos. Dock tycker jag autism är en stor del av vad jag gör online - oavsett om det handlar om andlighet, att skapa medvetenhet för funktionsnedsättningar eller kreativitet - allt rotar sig i autismen och vem jag är i den diagnosen, därför vill jag ha det namnet på bloggen. För allt jag gör är lite autistiskt, haha! Det är en distinkt skillnad för mig, att vara autistisk och att ha en dissociativ diagnos. För det ena är mer en variation (funktionsvariation) som gör mig till mig, och det andra är ett syndrom som gör mig... sjuk. Jag fokuserar hellre på det som är positivt. Hoppas det framgår lite vad jag menar?

Så just nu foksuerar jag på att bygga upp denna hemsida och ersätta allt gammalt med nytt. Jag övergav denna blogg, men jag kommer nu starta upp den igen som ett komplement till min podd "Autistiskt".

P.s: lyssna gärna på första avsnittet av "Autistiskt" på Spotify eller Apple Podcasts. Mer ställen kommer snart!

Håll i hatten, för nu kommer det komma inlägg här igen!

xx Tricia.


 

UPPDATERING: Jag har ändrat namn till tricia.n.nu istället för autistiskt.n.nu, och nu är jag äntligen nöjd med domänet och kan fortsätta med denna blogg :)

18 Mar 2023

In English

English info coming soon!


Tricia, 30 år. Hon/henne/hennes. Queer kvinna. Multi-konstnär.

En blogg om mitt liv som autistisk och som höjer medvetenheten om trauma, dissociativ identitetstörning och psykisk hälsa och ohälsa.

Jag gillar även filosofi, teologi, psykologi, neurovetenskap, musikteori samt är en frilansande konstnär och skribent.

Jag är även på Youtube, samt även släppt musik och böcker under mitt internetnamn Trix Joyce. Dock är dessa på Engelska.


  • Kommer snart
  • Kommer snart
  • Kommer snart